Neem contact op: 026 325 16 17 Facebook
Storing melden
Verwarming

Verwarming

Een comfortabel warm huis zonder hoge stookkosten of gezondheidsrisico’s en zonder veel milieubelasting, dat is wat u van uw centrale verwarming verwacht.

In de woning wordt meestal gebruik gemaakt voor radiatoren, convectoren en/of vloerverwarming.

Bij vloerverwarming kunt u op lage temperatuur stoken, daarbij haalt u het hoogste rendement uit uw CV ketel of warmtepomp. Ook heeft u bij vloerverwarming geen stofverplaatsing omdat er geen convectie (luchtcirculatie) plaats vind. Bovendien stookt u met vloerverwarming een graadje lager met hetzelfde comfort, dit betekend zuiniger met energie en dus goed voor uw portemonnee.

Efficiënt uw woning verwarmen met een betrouwbaar verwarmingstoestel dat altijd voor u paraat staat. Wij kunnen u adviseren welk toestel voor u het beste is, een toestel dat voldoet aan uw verwachtingen, qua comfort voor verwarmen, de hoeveelheid warm water en het gasverbruik. Dit ligt niet alleen aan de ketel, maar ook aan de installatie, die goed ingeregeld moet zijn. Ook het regelmatig onderhoud en afstelling is hierbij zeer belangrijk.

Een goede regeling, bijvoorbeeld een klokthermostaat die communiceert met uw CV ketel draagt wezenlijk bij aan comfort en voorkomt energie verspilling.

Behalve comfortabele warmte hebben we ook mooie warmte, radiatoren, convectoren en design radiatoren en convectoren.