Neem contact op: 026 325 16 17 Facebook
Storing melden
Ventilatie

Ventilatie

Besparen met gelijkstroom

Heeft u een mechanisch ventilatiesysteem in huis, dan kunt u profiteren van een bespaarventilator. Een Centrale Ventilatie-Eenheid die ruim 83% minder energie verbruikt dan ‘gewone’ CVE’s. Terwijl de aanschafprijs wél heel gewoon blijft. Die ventilatie-oplossing bestaat nu. De CVE ECO-fan 2.

Hoe werkt het?

De motor van een gelijkstroomventilator kan veel efficiënter geregeld worden. Zo werkt hij waar mogelijk met een lager toerental dan een gewone wisselstroommotor. Hierdoor verbruikt de bespaarventilator per jaar maar liefst 80% minder elektriciteit. Het ventilatiesysteem blijft verder natuurlijk gewoon z’n werk doen!

Wat betekent een besparing voor u?

De Itho afzuigunit CVE ECO-fan 2 levert een besparing op die oploopt tot 284 kWh op jaarbasis. Deze besparing is vergelijkbaar met het gemiddelde jaarverbruik van een koelkast met vriesvak. En zelfs hoger dan het gemiddelde jaarverbruik van een wasmachine. Maar u bespaart niet alleen in uw eigen portemonnee door te kiezen voor gelijkstroom. U levert ook een belangrijke bijdrage aan het milieu. Want de CVE ECO-fan 2 reduceert de uiteindelijke CO2-uitstoot met maar liefst ruim 271 kg per jaar. Bij de productie van elektriciteit komt namelijk CO2 vrij, wat schadelijk is voor ons milieu. Hoe minder elektriciteit wordt verbruikt, des te minder de centrales hoeven te produceren en des te minder CO2 er wordt uitgestoten. Daarnaast verdient deze bespaarventilator zich binnen korte tijd terug. Nog een reden om te kiezen voor de CVE ECO-fan 2 van Itho.

  • Verbruikt tot 83% minder energie dan vergelijkbare producten
  • Bediening mogelijk vanuit de keuken of badkamer met meegeleverde draadloze regelaar
  • bestaande bediening ook te gebruiken
  • inclusief het vervangen van de ventilatieventielen
  • 5 jaar garantie
  • In ca. 5 jaar terug verdient

Intresse? Bel nu (026) 325 16 17 of vul ons contactformulier in