Neem contact op: 026 325 16 17 Facebook
Storing melden
Aanbiedingen tijdens onderhoud of sanering

Aanbiedingen tijdens onderhoud of sanering

Alleen geldig bij montage tijdens onderhoud of sanering.

 

Aangezien er continue berichten in het nieuws verschijnen over koolmonoxide vergiftiging adviseren wij u om een koolmonoxidemelder te plaatsen nabij uw gastoestel.

 

 

Wij bieden u deze aan voor slechts  € 65,00

 

 

 

 

 

 

Verhoog de brandveiligheid voor u en uw medebewoners in de woning en plaats op elke verdieping een rookmelder

 

 

Wij bieden u deze aan voor slechts  € 65,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u vaak onnodige kosten doordat bijvoorbeeld de drieweg klep van uw cv ketel vervangen dient te worden of maakt uw toestel onnodig geluid?(kookgeluid), dan adviseren wij u om een vuilfilter te plaatsen bij uw cv ketel. Deze zorgt er voor dat het vuil en ijzerdeeltjes er worden uitgehaald en dat dit niet meer door uw cv ketel gaat waardoor er energie bespaart wordt en de levensduur van uw cv ketel verlengt wordt.

 

Wij bieden u deze aan voor slechts € 195,00

 

 

 

 

 

Wordt u ook moe van telkens maar uw sanitair en apparatuur te ontdoen van kalk, Wij hebben nu een betaalbare oplossing! Met de NoCalc waterontharder rekenen wij af met de kalkzetting van uw sanitair, keuken apparatuur en uw cv ketel. Door het kalk gaat uw cv ketel steeds meer energie verbruiken! Groot bijkomend voordeel is dat het water uit uw kraan een stuk lekkerder smaakt. starter set met pre-filter, sensor en afsluiter set .

 

Wij bieden u deze aan voor slechts € 395,00

 

 

 

De Honeywell Lyric T6 is een slimme, programmeerbare wifi (klok) thermostaat voor draadloze of wandmontage. Een makkelijke oplossing voor het vervangen van bestaande thermostaten.

 

Wij bieden u deze aan voor slechts € 200,00 (bedrade versie) en € 250,00 (draadloze versie)