Neem contact op: 026 325 16 17 Facebook
Storing melden
Leasen CV-ketel

Leasen CV-ketel

CV-ketel leasen

 

Uw CV-ketel leasen bij uw lokale installateur

Is uw CV-ketel toe aan vervanging? Bij lestrade Service kunt u voordelig een nieuwe CV-ketel, combiketel of warmwatertoestel leasen. U least al een CV-ketel vanaf € 37,33 per maand inclusief service en jaarlijks onderhoud. Bovendien bent u dan verzekerd van een zorgeloze All-in service. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Voordelen van HR-ketel lease op een rij:

Voordelen CV-ketel huren geen grote uitgave ineens

Voordelen CV-ketel huren na 3 of 5 jaar bent u eigenaar

Voordelen CV-ketel huren ruime keuze uit cv ketels

Voordelen CV-ketel huren rente fiscaal aftrekbaar

Voordelen CV-ketel huren beeindigen lease zonder boeteclausule

Voordelen CV-ketel huren installatiekosten kunt u meefinancieren

Voordelen CV-ketel huren voorijkosten, materiaalkosten en arbeidskosten zijn inbegrepen

Leasen vaak goedkoper dan eenmalige aanschaf

Een deel van het maandbedrag bij lease bestaat uit rente. Omdat de belastingdienst een CV- of warmwaterinstallatie voor thuisgebruik ziet als onroerend goed, is deze rente fiscaal aftrekbaar. U krijgt dus een deel van het maandbedrag voor lease van uw CV-ketel terug.

Geen hoge aanschafkosten, wél eigenaar

Bij leasen betaalt u geen hoog aankoop-bedrag ineens, maar spreidt u de kosten over 3 of 5 jaar. Na de contractperiode bent u eigenaar. U heeft bovendien de vrijheid om het leasecontract op elk willekeurig moment op te zeggen. Daarvan ondervindt u geen financieel nadeel. Bij het ‘afkopen’ van het contract betaalt u namelijk alleen het openstaande aflossingsbedrag, zonder het rentedeel en zonder de servicekosten.

Meefinanciering installatiekosten

Bij een leasecontract komen de kosten voor de installatie van het toestel voor uw rekening. U vindt deze kosten (voor arbeid en aansluitmaterialen) in onze offerte. Het is een eenmalige kostenpost. GasNed biedt u de mogelijkheid deze installatiekosten gespreid te betalen gedurende de contractperiode. In dat geval zal GasNed de installatiekosten (gedeeltelijk) ‘meefinancieren’. U kunt op deze manier de installatiekosten tot € 1000,- onderbrengen in uw maandbedrag.

Vraag vrijblijvend een offerte voor CV-ketel lease aan

Wilt u meer informatie bel dan 026-3251617 of vul ons contactformulier in